Skip to main content

Sushi Leidsche Rijn

De allerlekkerste sushi van Utrecht vind je bij Sushi Station Leidsche Rijn. 7 dagen per week de beste sushi bestellen. We bezorgen al vanaf € 15,-.

Bij Sushi Station in Utrecht Leidsche Rijn geniet u altijd van heerlijke verse ingrediënten in onze poké bowls, sashimi, hosomaki, nigiri en sidedishes. Wilt u uw gerecht volledig naar wensen samenstellen? Ook dat kan. Via ons online menu kunt u uw eigen sushiroll creëren. U bedenkt de samenstelling. Wij zorgen voor de prachtige ingrediënten en authentieke bereidingswijze.

Bestellen

Liever sushi afhalen?

Bij Sushi Station wordt de sushi bereid met dagverse ingrediënten. Zo zorgen wij voor sushi van de hoogste kwaliteit. Afhankelijk van wat jou het beste uitkomt, kun je de sushi zelf afhalen of door ons laten bezorgen. Ongeacht of je de sushi afhaalt of laat bezorgen, wij zorgen ervoor dat de lekkerste sushi speciaal voor jou wordt bereid!

Afhalen

Contact

Bezorgtijden

Maandag: 13:00 – 20:55
Dinsdag: 13:00 – 20:55
Woensdag: 13:00 – 20:55
Donderdag: 13:00 – 20:55
Vrijdag: 13:00 – 20:55
Zaterdag: 13:00 – 20:55
Zondag: 13:00 – 20:55

Openingstijden

Maandag: 12:10 – 21:00
Dinsdag: 12:10 – 21:00
Woensdag: 12:10 – 21:00
Donderdag: 12:10 – 21:00
Vrijdag: 12:10 – 21:00
Zaterdag: 12:10 – 21:00
Zondag: 12:10 – 21:00

Poke bowl bestellen met kip, zalm, vlees of vega?

Een pokébowl is een Hawaïaans gerecht dat bestaat uit een basis van rijst gecombineerd met verse rauwe vis, zoals zalm of tonijn, of met vers vlees, zoals kip of rund. Naast de vis of het vlees, worden er ook groenten, zoals komkommer, avocado, mais, edamame en zeewier toegevoegd. Door sauzen zoals sojasaus, wasabi-mayonaise of ponzu toe te voegen, maak je het gerecht compleet. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten sushi zonder vis of vlees, waardoor er altijd een combinatie is die aan ieders smaak voldoet.

Cateringmogelijkheden

Sushi bestellen voor uw bedrijf of feest in Utrecht? Sushi Station verzorgt de catering op locatie. Wij zorgen ervoor dat uw gasten kunnen genieten van de beste sushi en de heerlijkste poké bowls. De gerechten worden vers bereid op locatie. Uw gasten kunnen dus ook zien hoe onze sushi chefs te werk gaan.

Sushi acties en aanbiedingen

Wanneer je sushi wilt bestellen bij Sushi Station in Utrecht Leidsche Rijn, kun je kiezen uit alle verschillende sushirollen, poké bowls en andere lekkere gerechten. Uiteraard bieden wij ook verschillende voordelige aanbiedingen en acties aan, waardoor je voordelig kunt genieten! Kies voor één van onze voordeelmenu’s of maak gebruik van de lopende acties. Bovendien bevatten de boxen verschillende sushi soorten, perfect om te delen en om het één en ander te proeven!

Sushi voordeelmenu’s

Sushi Station Utrecht Leidsche Rijn heeft regelmatig leuke aanbiedingen en voordelige acties. Onze voordeelmenu’s zijn perfect voor het eten van sushi in een gevarieerd gezelschap. De boxen bevatten namelijk voor ieder wat wils, tegen een lage prijs.

Spaar voor korting

Bij Sushi Station Leidsche Rijn spaart u automatisch voor korting op uw volgende bestelling. Bij elke € 15,- krijgt u 1 spaarpunt. Bij 10 spaarpunten krijgt u een actiecode voor 10% korting op uw volgende bestelling. De punten worden automatisch toegekend aan uw emailadres.

Filialen

Amersfoort

Emiclaerhof 42
3823 EN Amersfoort
0332110173
sushistationamersfoort@outlook.com

Dordrecht

Van Eesterenplein 94
3315 KT Dordrecht
078-2070825
sushistation.dordrecht@gmail.com

Hoofddorp

Markenburg 87a
2135 DS Hoofddorp
023-2072299
sushistation.hoofddorp@gmail.com

Houten

Prins Bernardweg 1B
3991 DE Houten
0302690288
sushistation.houten@gmail.com

Leiden

Stevensbloem 35
2331 JA Leiden
071 5326907
sushistation.leiden@gmail.com

Nieuwegein

Schakelstede 91
3431 HC Nieuwegein
0306331919
sushistation.nieuwegein@gmail.com

Nieuw-Vennep

Händelplein 29 A
2151 NL Nieuw-Vennep
0252274014
sushistation.nieuwvennep@gmail.com

Utrecht Leidsche Rijn

Verlengde Houtrakgracht 415
3544 ED Utrecht
030 6624439
sushistation.utrecht@gmail.com

Sushi Restaurant Leidsche Rijn

Welkom bij Sushi Station Leidsche Rijn, de beste plek voor verse en smaakvolle sushi in de regio. Of je nu bij ons dineert, afhaalt of kiest voor onze bezorgservice, wij maken van elke hap een echte culinaire beleving. Ons team staat klaar om jou te voorzien van de meest verfijnde sushi, met aandacht voor detail en kwaliteit.

Verse sushi en authentieke smaken

Bij Sushi Station Leidsche Rijn willen we elke sushi-rol perfect maken. Onze ervaren chef-koks gebruiken alleen de beste ingrediënten.  Ons menu is uitgebreid, zodat er altijd iets is wat jij lekker vindt. Ons menu is gelabeld, dus kom gerust langs als je vegetarisch bent of een allergie hebt.

Gemakkelijke afhaal en bezorging in Leidsche Rijn

We begrijpen dat het leven druk kan zijn, en dat je soms gewoon op de bank wil uitrusten. Daarom bieden wij een handige afhaal- en bezorgservice aan in Leidsche Rijn en omgeving. Plaats eenvoudig je bestelling online via onze website en geniet van verse sushi in het comfort van je eigen huis. Onze bezorgdienst is snel en betrouwbaar, zodat je maaltijd altijd op tijd en vers aankomt.

Poke Bowl in Leidsche Rijn: een gezonde keuze

Naast onze uitgebreide selectie sushi, bieden we ook heerlijke poke bowls aan. Deze voedzame en kleurrijke gerechten zijn perfect voor wie op zoek is naar een gezonde en vullende maaltijd. Stel je eigen poke bowl samen met verse zalm, knapperige groenten en smaakvolle toppings.

Waarom kiezen voor Sushi Station Leidsche Rijn?

Bij Sushi Station Leidsche Rijn willen we de beste sushi van Nederland maken. Hier zijn enkele redenen waarom onze klanten steeds weer voor ons kiezen:

  • Topkwaliteit: We gebruiken alleen de beste ingrediënten, zodat je geniet van elke hap.
  • Versheid: Onze sushi wordt dagelijks vers bereid door onze getalenteerde chef-koks.
  • Gemak: Onze simpele online bestelmogelijkheid maakt het bestellen van je favoriete sushi eenvoudig en snel.
  • Service: Ons vriendelijke team staat altijd klaar om je een geweldige eetervaring te bieden.

Populaire sushi-rollen

Bij Sushi Station Leidsche Rijn vinden klanten deze sushi-rollen het lekkerst:

  • California roll: Een klassieke favoriet met krab, avocado en komkommer, afgewerkt met sesamzaad.
  • Dragonroll: Een van onze signature rolls, met gefrituurde garnalen, unagi en softshell avocado.
  • Spicy Salmon roll: Pittige zalm gecombineerd met romige avocado en een vleugje chilisaus voor een perfecte balans.

Speciale aanbiedingen en kortingen

Bij Sushi Station Leidsche Rijn houden we ervan om onze klanten te verrassen met speciale aanbiedingen en kortingen. Houd onze website en sociale media in de gaten voor de nieuwste deals en promoties. Of het nu gaat om een speciale gelegenheid of gewoon een traktatie voor jezelf, er is altijd iets bijzonders te vinden bij Sushi Station.

Catering voor evenementen

Naast ons reguliere menu, bieden we ook cateringdiensten aan voor evenementen en feesten. Of je nu een verjaardag, bedrijfsbijeenkomst of bruiloft plant, wij kunnen een aangepast sushimenu samenstellen dat indruk zal maken op je gasten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakte offerte te ontvangen.

Sushi in Leidsche Rijn voor elke gelegenheid

Of je nu op zoek bent naar een snelle lunch of een feestelijke maaltijd, Sushi Station Leidsche Rijn is de perfecte keuze. Met een uitgebreid menu, handige afhaal- en bezorgopties en een toewijding aan kwaliteit, zorgen wij ervoor dat elke maaltijd speciaal is.

Onze locatie in Leidsche Rijn

Sushi Station Leidsche Rijn is centraal gelegen, dicht bij populaire locaties zoals het Leidsche Rijn Centrum en Maximapark. Na een dag winkelen of een wandeling door het park, is er niets beter dan te ontspannen met een heerlijke sushi-maaltijd. Wij zijn zeven dagen per week geopend om je te voorzien van de beste sushi in de regio.