Skip to main content

Sushi Houten

Bij Sushi Station in Houten bestelt u heerlijke, verse sushi. Kies uit kleurrijke poke bowls, sashimi, hosomaki en nigiri en heerlijke Japanse sidedishes.

  • U kunt bij ons 7 dagen in de week bestellen
  • Zelf een sushirol samenstellen
  • Minimale bestelwaarde van € 15,- voor bezorging
  • Spaar voor korting op uw volgende bestelling
  • Dagverse sushi met verse ingrediënten
  • Uitgebreide menukaart met sushi en voordeelmenu’s
BestellenAfhalen

Contact

Bezorgtijden

Maandag: 16:50 – 20:45
Dinsdag: 16:50 – 20:45
Woensdag: 16:50 – 20:45
Donderdag: 16:50 – 20:45
Vrijdag: 16:50 – 20:45
Zaterdag: 16:50 – 20:45
Zondag: 16:50 – 20:45

Openingstijden

Maandag: 12:15 – 21:00
Dinsdag: 12:15 – 21:00
Woensdag: 12:15 – 21:00
Donderdag: 12:15 – 21:00
Vrijdag: 12:15 – 21:00
Zaterdag: 12:15 – 21:00
Zondag: 12:15 – 21:00

Sushi voordeelmenu’s: sushi om te delen

Bij Sushi Station Houten profiteert u regelmatig van voordelige acties en aanbiedingen op onze website. Bekijk ons assortiment en kies uit de verschillende actiemenu’s met onder andere een crunchy box of een party box met 56 stuks sushi. Een voordeelmenu is extra lekker als je samen met vrienden eet!

Poke bowl: vis, vlees en vegetarisch

Naast de heerlijke sushi vind u op de menukaart van Sushi Station Houten de lekkerste poke bowls met verse ingrediënten en smakelijke toppings. Kies uit de verschillende varianten met onder andere zalm, kip en ebi tempura. Bent u vegetariër? We hebben een kleurrijke vegetarische bowl met tamago en verse groenten voor u op het menu. Benieuwd naar onze poke bowls? Bekijk dan snel onze menukaart.

Sushi Station catering: voor elk feest of partij

Sushi Station Houten brengt de Japanse keuken graag naar uw feest of ander evenement. Onze sushi-chef bereidt alle sushi vers voor u op locatie en zorgt voor een prachtige presentatie die niemand zal vergeten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Automatisch korting sparen op de volgende bestelling

Elke € 15,- die u uitgeeft aan uw bestelling is automatisch 1 punt waard. Met deze punten spaart u voor korting. Bij 10 punten krijgt u 10% korting op uw volgende bestelling. U krijgt dan een code in uw mail die u kunt verzilveren wanneer u weer bij ons bestelt. Alle punten worden automatisch gekoppeld aan uw e-mailadres.

Dagverse producten

Zo krijgen we elke dag verse vis geleverd zodat we de beste en kwalitatieve sushi’s kunnen voorbereiden. Ook onze sushi rijst wordt dagvers gekookt.

Breed assortiment

We hebben een breed en gevarieerd assortiment o.a. sushi’s, sashimi, poké bowls, hosomaki, nigiri en verschillende side dishes maar ook desserts. Daarnaast hebben we ook diverse japanse drank zoals Calpis, verschillende Sake en bier.

Sushi spaarkaart

Spaar automatisch voor korting op uw volgende bestelling. Bij elke € 15,- die u uitgeeft, spaart u 1 punt. Heeft u 10 punten gespaard, dan ontvangt u een actiecode die u kunt inwisselen voor 10% korting op uw bestelling. Alle punten worden automatisch gekoppeld aan uw e-mailadres.

Create-Your-Own-Roll

Naast onze brede assortiment is het bij ons ook mogelijk om je eigen combinatie sushi te maken, ben je benieuwd kom dan snel langs.

Sushi voordeel-menu’s

Bij Sushi Station Nieuwegein profiteert u regelmatig van voordelige acties en aanbiedingen. Van uramaki schalen tot een perfect samengestelde roll mix. Of wat dacht u van een speciale sushi lover box? De voordeelmenu’s zijn ideaal voor wanneer u sushi gaat eten met een grote groep vrienden of wanneer u met uw collega’s een avondje overwerkt.

Altijd vers bereid

Elke dag weer bereiden onze ervaren sushi chef jouw sushi met pure passie en liefde. Bestel gemakkelijk en snel op onze website.

Filialen

Amersfoort

Emiclaerhof 42
3823 EN Amersfoort
0332110173
sushistationamersfoort@outlook.com

Dordrecht

Van Eesterenplein 94
3315 KT Dordrecht
078-2070825
sushistation.dordrecht@gmail.com

Hoofddorp

Markenburg 87a
2135 DS Hoofddorp
023-2072299
sushistation.hoofddorp@gmail.com

Houten

Prins Bernardweg 1B
3991 DE Houten
0302690288
sushistation.houten@gmail.com

Leiden

Stevensbloem 35
2331 JA Leiden
071 5326907
sushistation.leiden@gmail.com

Nieuwegein

Schakelstede 91
3431 HC Nieuwegein
0306331919
sushistation.nieuwegein@gmail.com

Nieuw-Vennep

Händelplein 29 A
2151 NL Nieuw-Vennep
0252274014
sushistation.nieuwvennep@gmail.com

Utrecht Leidsche Rijn

Verlengde Houtrakgracht 415
3544 ED Utrecht
030 6624439
sushistation.utrecht@gmail.com

Sushi Restaurant in Houten

Welkom bij Sushi Station Houten! Hier ben je aan het juiste adres voor de lekkerste sushi van de stad! Kom naar ons restaurant om heerlijk uit eten te gaan, of bestel jouw favoriete sushi online. Bij ons kan het allebei!

Kwaliteit en versheid

Bij Sushi Station Houten draait alles om kwaliteit en versheid. Onze chef-koks gebruiken de beste ingrediënten om sushi te maken die zowel traditioneel als vernieuwend is. Van klassieke nigiri tot creatieve maki-rollen, elke hap biedt een balans van smaken en texturen.

Dine-in, afhaal en bezorging

Soms wil je gezellig uit eten, andere keren geniet je liever thuis, en dat snappen we heel goed. Daarom bieden wij een sfeervol restaurant, maar ook een gemakkelijke afhaal- en bezorgservice aan. Bestel eenvoudig via onze website en geniet van verse sushi bij je thuis of kom langs en dineer bij ons.

Gezonde poké bowls in Houten

Naast sushi bieden wij ook heerlijke poké bowls aan. Deze voedzame gerechten zijn ideaal voor wie op zoek is naar een gezonde maaltijd. Kies uit een van onze gerechten, zoals onze heerlijke Veggie Poké Bowl. Of stel je eigen poké bowl samen met verse zalm, knapperige groenten en heerlijke toppings.

Waarom Sushi Station Houten?

Bij Sushi Station Houten proef je de echte Japanse keuken. Hier zijn enkele redenen waarom onze klanten voor ons kiezen:

  • De beste kwaliteit: Wij gebruiken alleen de beste en meest verse ingrediënten.
  • Versheid: Onze sushi wordt dagelijks vers bereid door ervaren chef-koks.
  • Gemak: Onze intuïtieve online bestelmogelijkheid maakt het eenvoudig om sushi te bestellen.
  • Uitstekende service: Ons vriendelijke team staat altijd klaar om je een geweldige eetervaring te bieden.

Populaire sushi-rollen

Bij Sushi Station Houten hebben we enkele sushi-rollen die favoriet zijn bij onze klanten:

  • Deluxe Unagi roll: Softshell unagi, masago, tamago en roomkaas.
  • Ebi tempura roll: Krokante garnalen tempura gecombineerd met avocado en komkommer.
  • Spicy tuna roll: Pittige tonijn met romige avocado en een vleugje chilisaus.

Onze speciale aanbiedingen en kortingen

Bij Sushi Station Houten verassen we onze klanten graag. Houd onze website en sociale media in de gaten voor speciale aanbiedingen en kortingen. Er is altijd iets bijzonders bij ons, of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon om jezelf te verwennen.

Catering voor evenementen

Wij bieden ook cateringdiensten aan voor evenementen en feesten. Plan je een verjaardag, bedrijfsbijeenkomst, een bruiloft of iets anders? Wij kunnen een speciaal op maat gemaakt sushimenu samenstellen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je ontvangt een offerte op maat, zodat je nooit voor verassingen komt te staan.

Sushi in Houten voor alle gelegenheden

Of je nu op zoek bent naar een snelle lunch, een gezellige dine-in ervaring of een uitgebreide maaltijd voor een speciale gelegenheid, Sushi Station Houten is de perfecte keuze. Met een uitgebreid menu en handige afhaal- en bezorgservices zorgen wij ervoor dat elke maaltijd bijzonder is.

Onze locatie in Houten

Sushi Station Houten is centraal gelegen, zodat je altijd dichtbij bent om te genieten van onze heerlijke gerechten. Na een dagje winkelen in het centrum, een wandeling door de groene omgeving of een spelletje minigolf, is er niets beter dan te ontspannen met een sushi-maaltijd. Wij zijn zeven dagen per week geopend om je te voorzien van de beste sushi in de regio.

Proef heerlijke sushi in Houten bij Sushi Station

Ben je klaar om te genieten van de beste sushi in Houten? Bezoek ons restaurant, plaats je bestelling online voor afhaal of bezorging, of ontdek onze cateringdiensten. Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen bij Sushi Station in Houten!