Skip to main content

Sushi Dordrecht

Bestel de allerlekkerste sushi in Dordrecht bij Sushi Station. Van rijkgevulde poke bowls tot versbereide temaki, nigiri en hosomaki.

  • 7 dagen per week sushi bestellen
  • Spaar voor korting
  • Creëer uw eigen sushirol
  • Dagverse ingrediënten
  • Bestellen vanaf € 15,-
  • Ruim aanbod sushi en voordeelmenu’s
BestellenAfhalen

Contact

Bezorgtijden

Maandag: 17:00 – 21:00
Dinsdag: 17:00 – 21:00
Woensdag: 17:00 – 21:00
Donderdag: 17:00 – 21:00
Vrijdag: 17:00 – 21:00
Zaterdag: 17:00 – 21:00
Zondag: 17:00 – 21:00

Openingstijden

Maandag: 12:30 – 21:00
Dinsdag: 12:30 – 21:00
Woensdag: 12:30 – 21:00
Donderdag: 12:30 – 21:00
Vrijdag: 12:15 – 21:00
Zaterdag: 12:15 – 21:00
Zondag: 12:15 – 21:00

Sushi acties en voordeelmenu’s

Gaat u sushi eten met een grote groep vrienden of bestelt u sushi op het werk? Ontdek dan de sushi voordeelmenu’s en acties van Sushi Station. Zo bestelt u een complete lover box of roll mixx voor de scherpste prijs.

Ontdek onze poke bowl

De foodtrend van het moment: poke bowl. Een soort sushi salade in een kom. Bij Sushi Station kiest u uit zes varianten, waaronder één vegetarische. Direct bestellen? Bekijk dan snel onze menukaart.

Sushi catering op locatie

Wilt u ook genieten van sushi tijdens uw event of bijeenkomst? Sushi Station verzorgt complete catering op elke gewenste locatie in Dordrecht. Vele bedrijven gingen u voor. Uiteraard verzorgen we ook graag een sushi catering bij u thuis tijdens een verjaardag of feestje. We garanderen dat uw gasten niets tekort komen. Alle sushi wordt vers, op locatie, bereidt door onze chef- koks.

Spaarsysteem

Met elke bestelling die u plaatst, spaart u automatisch voor korting op uw volgende bestelling. Bij elke € 15,- die u uitgeeft, ontvangt u 1 punt. Wanneer u 10 punten heeft verzameld, ontvangt u een actiecode waarmee u 10% korting krijgt op uw volgende bestelling. Alle punten worden automatisch gekoppeld aan uw e-mailadres.

Bestel sushi via de bestelapp

Sushi bestellen doet u eenvoudig via deze website of met de handige Sushi Station app. Download de app gratis via de Apple Store of Google Play.

  • Gemakkelijk sushi bestellen
  • Betaal veilig via iDEAL
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen
  • Het laatste nieuws direct op uw beeldscherm

Dagverse producten

Zo krijgen we elke dag verse vis geleverd zodat we de beste en kwalitatieve sushi’s kunnen voorbereiden. Ook onze sushi rijst wordt dagvers gekookt.

Breed assortiment

We hebben een breed en gevarieerd assortiment o.a. sushi’s, sashimi, poké bowls, hosomaki, nigiri en verschillende side dishes maar ook desserts. Daarnaast hebben we ook diverse japanse drank zoals Calpis, verschillende Sake en bier.

Sushi spaarkaart

Spaar automatisch voor korting op uw volgende bestelling. Bij elke € 15,- die u uitgeeft, spaart u 1 punt. Heeft u 10 punten gespaard, dan ontvangt u een actiecode die u kunt inwisselen voor 10% korting op uw bestelling. Alle punten worden automatisch gekoppeld aan uw e-mailadres.

Create-Your-Own-Roll

Naast onze brede assortiment is het bij ons ook mogelijk om je eigen combinatie sushi te maken, ben je benieuwd kom dan snel langs.

Sushi voordeel-menu’s

Bij Sushi Station Nieuwegein profiteert u regelmatig van voordelige acties en aanbiedingen. Van uramaki schalen tot een perfect samengestelde roll mix. Of wat dacht u van een speciale sushi lover box? De voordeelmenu’s zijn ideaal voor wanneer u sushi gaat eten met een grote groep vrienden of wanneer u met uw collega’s een avondje overwerkt.

Altijd vers bereid

Elke dag weer bereiden onze ervaren sushi chef jouw sushi met pure passie en liefde. Bestel gemakkelijk en snel op onze website.

Filialen

Amersfoort

Emiclaerhof 42
3823 EN Amersfoort
0332110173
sushistationamersfoort@outlook.com

Dordrecht

Van Eesterenplein 94
3315 KT Dordrecht
078-2070825
sushistation.dordrecht@gmail.com

Hoofddorp

Markenburg 87a
2135 DS Hoofddorp
023-2072299
sushistation.hoofddorp@gmail.com

Houten

Prins Bernardweg 1B
3991 DE Houten
0302690288
sushistation.houten@gmail.com

Leiden

Stevensbloem 35
2331 JA Leiden
071 5326907
sushistation.leiden@gmail.com

Nieuwegein

Schakelstede 91
3431 HC Nieuwegein
0306331919
sushistation.nieuwegein@gmail.com

Nieuw-Vennep

Händelplein 29 A
2151 NL Nieuw-Vennep
0252274014
sushistation.nieuwvennep@gmail.com

Utrecht Leidsche Rijn

Verlengde Houtrakgracht 415
3544 ED Utrecht
030 6624439
sushistation.utrecht@gmail.com

Sushi Restaurant in Dordrecht

Zoek je de beste sushi in Dordrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren sushi-chefs bereiden voortreffelijke gerechten die zowel je smaakpapillen als je ogen zullen verrassen. We zijn trots op ons uitgebreide assortiment authentieke sushi-gerechten, bereid met de meest verse ingrediënten. Ons doel is om jou een heerlijke maaltijd te bieden in een comfortabele en gastvrije omgeving.

Ons menu

Bij Sushi Station hebben we een ruim aanbod aan sushi. Van klassieke nigiri en sashimi tot creatieve maki-rollen, er is voor ieder wat wils. We hebben ook heerlijke vegetarische opties, zodat iedereen kan genieten van onze sushi. Kom langs en ontdek jouw nieuwe favoriete gerecht!

Versheid en kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom gebruiken we alleen de meest verse ingrediënten. Onze rijst en groenten worden zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat elke hap een ware traktatie is. Deze toewijding aan kwaliteit maakt ons de beste locatie voor sushi in Dordrecht.

Geniet van Dordrecht

Naast het genieten van heerlijke sushi, moedigen we onze gasten aan om de prachtige stad Dordrecht te verkennen. Met een rijke geschiedenis en vele bezienswaardigheden is er altijd iets te beleven. Na een maaltijd bij Sushi Station kun je een wandeling maken door de historische binnenstad, de Grote Kerk bezoeken of een rondvaart maken door de schilderachtige grachten.

De perfecte locatie

Onze locatie in het hart van de stad is ideaal voor zowel lokale bewoners als bezoekers. Sushi Station is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Of je nu een snelle lunch wilt of een uitgebreid diner plant, wij zijn altijd in de buurt om je te verwelkomen.

Waarom Sushi Station in Dordrecht?

De chef-koks van Sushi Station weten alles over de Japanse keuken. Ons menu is zorgvuldig samengesteld om aan de diverse smaken en voorkeuren van onze gasten te voldoen. We bieden niet alleen uitstekende sushi in Dordrecht, maar ook een warme en uitnodigende sfeer waar onze gasten zich altijd welkom voelen.

Gastvrijheid en service

Onze medewerkers zijn toegewijd aan het bieden van uitstekende service. Wij geloven dat gastvrijheid hoort bij een avond uit eten gaan. Vanaf het moment dat je binnenkomt tot het moment dat je vertrekt, streven wij ernaar om het gezellig en aangenaam te maken.

Onze locatie in Dordrecht

Sushi Station is dé plek in Dordrecht voor iedereen die van sushi houdt. We nodigen je uit om langs te komen en zelf te ervaren waarom wij bekend staan als het beste sushi-restaurant in de regio. Of je nu een doorgewinterde sushi-liefhebber bent of nieuw in de wereld van sushi, wij hebben iets voor iedereen. Bezoek ons vandaag nog en geniet van een onvergetelijke maaltijd.