Skip to main content

Welkom bij Sushi Station!

Bij Sushi Station heten wij je van harte welkom. Ons restaurant biedt een breed assortiment aan verse en smaakvolle sushi voor mensen uit Hillegom, zorgvuldig bereid door ervaren chefs. Wij zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer; Sushi Station is gelegen in Nieuw-Vennep, op slechts een kwartier rijden van Hillegom

Ons menu

Bij Sushi Station hebben we een uitgebreid menu met een verscheidenheid aan sushi en andere Japanse gerechten. Of je nu van traditionele nigiri, maki of sashimi houdt, wij hebben het allemaal. Onze chefs gebruiken alleen de beste ingrediënten om ervoor te zorgen dat elke hap vol van smaak is.

Sushi voor iedereen

Bij Sushi Station geloven we dat sushi voor iedereen is. Of je nu een doorgewinterde sushi-eter bent of voor het eerst sushi probeert, wij hebben iets op ons menu dat je zeker zal bevallen. Onze vriendelijke medewerkers kunnen je alles vertellen over de verschillende soorten sushi die wij aanbieden en onze vele desserts en snacks. Een bezoek aan Sushi Station is meer dan alleen eten; het is een echte beleving. Ons restaurant heeft een warme en uitnodigende sfeer waar je je meteen thuis zult voelen. Of je nu een gezellige avond met vrienden plant of een romantisch diner voor twee, bij ons ben je aan het juiste adres!

Kwaliteit en versheid

Bij Sushi Station staat kwaliteit voorop. Wij maken gebruik van verse, hoogwaardige ingrediënten om ervoor te zorgen dat onze sushi altijd vers en smaakvol is. Onze chefs besteden aandacht aan de bereiding van elke rol, zodat je kunt genieten van de beste sushi in de buurt van Hillegom.

Onze klantenservice

Bij Sushi Station vinden wij klanttevredenheid erg belangrijk. Ons vriendelijke en professionele personeel staat altijd klaar om je te helpen. Of je nu in ons restaurant dineert of sushi bestelt, wij doen er alles aan om aan jouw wensen te voldoen.

De bezienswaardigheden van Nieuw-Vennep

Als je sushi komt eten in Nieuw-Vennep, is het de moeite waard om nog even te blijven.

Het dorp staat bekend om zijn gezellige dorpskern met winkels, cafés en restaurants. Een van de opvallende monumenten is de Witte Kerk, een historisch gebouw dat vaak wordt gebruikt voor culturele evenementen. Voor natuurliefhebbers is het Venneperhout een must-visit; dit uitgestrekte recreatiegebied biedt wandel- en fietspaden, speelplaatsen en een prachtige omgeving om te ontspannen. Daarnaast is de nabijgelegen Historische Tuin Aalsmeer een bezoek waard, waar men kan genieten van een rijke collectie bloemen en planten, evenals de geschiedenis van de regionale tuinbouw.

Waarom Sushi Station?

Er zijn vele redenen om voor Sushi Station te kiezen. Wij bieden niet alleen heerlijke sushi, maar ook een geweldige sfeer en uitstekende klantenservice. Daarnaast hebben wij een handige afhaalservice, zodat je ook thuis van onze sushi kunt genieten. Kom langs en ervaar zelf waarom wij de beste keuze zijn voor sushi in de buurt van Hillegom!